Facebook
Youtube
Twitter
Tweets by berauto
Google+

Autószállítási garancia

Felelősség

A szállitandó járműre vagy egyéb tárgyra szállitási garanciát vállalunk. Autómentőink rendelkeznek rakomány biztositással, munkatársaink szakszerű hozzáértéssel. A szállitás során semmilyen sérülést nem okozunk a szállítandó járművön. Amennyiben a szállítás során bármilyen sérülés keletkezik a járművön, annak javítása a mi költségünk.

Pontosság

A megbeszélt időpontra a lehetőség szerint a legpontosabban érkezünk. Az Ön igényeihez igazodunk, amennyiben változtatni szeretne.

Tárolás

Az Ön járművét kérésére gondosan megőrizzük a telephelyünkön zárt, őrzött parkolóban. A jármű megjavitását is nagyon kedvező áron vállaljuk.

Autószállítás külföldről? Bízza ránk!

Autószállítás külföldről? Bízza ránk!

Autóvásárlásnál fontos, hogy minőségi autót, jó áron tudjunk beszerezni. Sokan fordulnak külföldi kereskedőkhöz a hazai helyett, hogy olcsóban hozzájuthassanak autójukhoz. Így akár jobban is járhatunk, de a vásárlás még csak az első lépés! Külföldről a vásárlás mellé sokszor nem jár szállítás, ezért muszáj nekünk érte menni vagy külföldi autószállítással is foglalkozó céghez fordulnunk!

 

Válasszon minket, ha külföldről szeretné hazahozatni új gépjárművét! Cégünk vállal belföldi illetve külföldi autószállítást is, így nyugodtan fordulhat hozzánk. Garantáljuk, hogy szállítás a legjobb körülmények között történik! Nem megfelelő autószállítás esetén sok okból megsérülhet a szállított gépjármű. Képzett munkatársaink a legnagyobb körültekintéssel járnak el kocsija épségének érdekében. Minden téren vigyázunk kocsija épségére és emellett a megbeszélt időpontra le is szállítjuk azt, a legnagyobb pontossággal!

 

Ha szeretné biztonságban tudni autóját az út során, forduljon hozzánk segítségért!