Facebook
Youtube
Twitter
Tweets by berauto
Google+

Autómentés külföldön

Autómentés, autószállítás külföldről és külföldre

Hosszú távon külföld, vidéki autószállítás, autómentés esetén 100 Ft /km - től vállaljuk sérült, meghibásodott járművének hazaszállítását európai országokból. Gépjármű vásárlása esetén is vállaljuk a hazaszállítást.

Az autómentés km díja 100Ft / km, mely tartalmazza  a következő tételeket:


- üzemanyag költség
- gépjármű egyszeri felvétele 
- gépjármű egyszeri levétele
- magyarországi autópálya díj
- 1 óra várkozási időt


Az autómentés ára (km díj) nem tartalmazza a következő tételeket:


- külföldi autómentés esetén a külföldi úthasználati díj
- esetleges egyéb autószállítási és külön engedélyű tételek (pl. komp)
- sofőr részére szállás biztosítása 1000 km / nap feletti teljesitésnél (1 fő)

Külföldi autómentésre van szüksége? – Válasszon minket!

Külföldi autómentésre van szüksége? – Válasszon minket!Az élet bármikor produkálhat kellemetlen helyzeteket, ez alól egy külföldi utazás sem lehet kivétel, ezért, ha autóval szeretne útnak indulni egy másik országba, készüljön fel mindig a váratlan szituációkra!

 

Az egyik leggyakoribb probléma az utakon, amikor az autó valamilyen hiba következtében váratlanul lerobban. Ahhoz, hogy a gépjárművet újra lehessen használni, el kell juttatni autószerelőhöz, amit ilyen szituációban csakis autómentő segítségével lehet kivitelezni!

 

Vállalkozásunk egyik fő tevékenysége a külföldi autómentés, több éves tapasztalattal rendelkezünk e téren, így biztos lehet abban, hogy a hazaszállítás során gépjárműve jó kezekben van! Ahhoz, hogy baj esetén a segítségére siessünk, csak fel kell jegyeznie az elérhetőségeinket, mi pedig garantáljuk, hogy mihamarabb a segítségére sietünk, bárhol is legyen Európában!

 

Külföldi autómentési szolgáltatásunk rendkívül kedvező áron elérhető, így érdemes minket választania, ha segítségre van szüksége! Keressen minket bizalommal, kollégáink az Ön rendelkezésére állnak!

Ha lerobban külföldön, hívjon minket, segítünk!

Ha lerobban külföldön, hívjon minket, segítünk!A meghibásodás sohasem jön jókor! Legtöbbször meglepetésszerűen következik be, amikor nem számítunk rá és ott, ahol nem számíthatunk azonnali segítségre. Ha van nálunk megfelelő felszerelés, nekiláthatunk magunk megoldani a problémát, de vannak esetek, amikor már csak egy autómentő segíthet. Egy karambol esetén a sérült autóval már nem lehet folytatni az utazást, el kell azt szállítani a legközelebbi autóműhelybe, és meg kell javítani, mert a további használata kockázatos lehet. De mi történik akkor, ha külföldön van szükségünk autómentésre?

 

Keressen minket bizalommal, hiszen mi külföldön sem hagyjuk cserben! Amennyiben országhatáron kívül érte baleset vagy lerobbant a járműve, mi nem csupán elmegyünk érte és hazaszállítjuk, de csereautót is biztosítunk ügyfeleinknek, így Ön biztonságban eljut céljáig, ráadásul autóját meg is javítjuk hazaérkezéséig!

 

Keressen minket megadott elérhetőségeinken autómentéssel kapcsolatban, hazai terepen vagy akár külföldről is! Mi nem fogjuk cserbenhagyni!