Facebook
Youtube
Twitter
Tweets by berauto
Google+

Gépjármű beszerzés külföldről

Gépjármű beszerzés külföldről

Amennyiben külföldről az Európai Unió területéről szeretne autót vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal, a beszerzési szolgáltatásunk minden gondot levesz az Ön válláról.

Segítünk Önnek az ideális gépkocsi kiválasztásában. Az autó kiválasztásakor az egyedi igények mellett szakmailag, a tipusra jellemző tulajdonságok mérlegelése mellett adunk tanácsot a vásárolni kivánt autóval kapcsolatban.  Kérésre a folyamat része a gépkocsik TCO-alapon történő vizsgálata ( autó tipus birtoklásának valós költségei ) , valamint adó optimalizáció. Amennyiben igényli, a döntés megkönnyítése érdekében az adott típusból rendelkezésre bocsátunk egy tesztpéldányt, így Ön a döntés meghozatala előtt mindent kipróbálhat.

Önnek nem kell mást tennie, nincs felesleges utánjárás, telefonálgatás, felesleges papírmunka. Ügyfeleinket gyorsan, szakszerűen és profi szinten szolgáljuk ki.

Mit kell Önnek tennie?

Hivjon minket telefonon (+36 30 40 12345), vagy keressen emailen (info@berauto.hu). A kiválasztott gépjármű egyeztetése után pontos árajánlatot adunk Önnek az autó beszerzésének költségeiről. Rendkivül kedvező áraink nem fognak Önre nagy költségeket terhelni.

Minden további ügyintézést elvégzünk Ön helyett:

  • megrendeljük a kiválasztott gépkocsit,
  • kérésre forgalomba helyezzük a gépkocsit,
  • és ellátjuk a szükséges okmányokkal.

Ügyfelünkként Önnek más dolga nincs, mint élvezni a tökéletes vezetési élményt és egy megbízható partner által nyújtott szolgáltatásokat. Kivánságra természetesen kiutazhat velünk az autó beszerzéséhez.