Facebook
Youtube
Twitter
Tweets by berauto
Google+

Blog

Autómentés profikkal!

Defekt, meghibásodás, üzemanyag hiány, baleset - Az utakon számtalan veszély leselkedik az autósra és járművére egyaránt. Megesik, hogy olyan helyen üt be a balszerencse, ahol nincs lehetőség azonnali segítséget kérni és a sofőr birtokában sincsenek a megfelelő eszközök a hiba elhárításához. Ilyenkor jön jól egy megbízható autómentő szolgáltatás.

Nem mindegy azonban, hogy milyen színvonalú az a szolgáltatás, amit igénybe szeretne venni a bajba jutott autós. Alapvető elvárás, hogy az autómentőre azonnal lehessen számítani, és rövid időn belül kiérjen a helyszínre. Amellett, hogy gyors és pontos, legyen precíz és szakavatott is az autómentő, hiszen olyan szolgáltatásra van szükség, amivel gondoskodhat az autós a mielőbbi kármentésről. Végül a reális ár sem utolsó szempont, a minőségi szolgáltatáshoz megfizethető árak kapcsolódjanak.

Számíthat azonnali segítségünkre, ha autómentésre szorul, gépkocsi szállításra van szüksége, mindezt kiemelkedő színvonalon! Mi nem hagyjuk cserben!

 

Kisodródott a csúszós utakon?

Kisodródott a csúszós utakon?2017 megérkeztével beköszöntött a fagyos tél, ami bár ökológiai szempontból számtalan előnnyel jár, a közlekedés világát megnehezíti. Bár hazánkban nem jellemző a túl nagy csapadékmennyiség, így a hó miatt elzárt utaktól, vagy a beragadt kerekektől kevésbé kell tartanunk, a hajnali órákban lecsapódott párától, mely könnyedén képez jeges, csúszós réteget az útfelületen, már sokkal inkább. A téli autómentések többsége a csúszós utakon való kisodródásokból adódik.

 

És hogy mi vezet leggyakrabban az autómentés szükségességéhez? Magyarországon nem kötelező a téli gumik használata, ezért sokan az aktuális időjárási viszonyokat figyelembe véve nem cserélik le időben az autógumikat. A nyári gumik alacsony hőmérsékleten nem tapadnak megfelelően, a csúszós utakon pedig egyenesen életveszélyessé válnak!

 

Bármilyen okból is szoruljon autómentésre, fontos, hogy megbízható szolgáltatást válasszon, gyors és tapasztalt szakemberekkel! Ha kisodródott, vagy más okból autómentésre szorul, hívjon minket bizalommal!

Autómentés azonnal!

Autómentés azonnal!A legtöbben, akik autóval járunk, már ismerjük azt a kellemetlen helyzetet, amikor a jármű egyszer csak megmakacsolja magát, és képtelenek vagyunk vele további utat megtenni. Ha Ön is így jár, és ott marad az út szélén egy lerobbant kocsival, akkor sem kell kétségbe esni – csak gondoljon ránk, és kérjen autómentést azonnal!

Profi szakemberekkel sietünk a segítségére, hogy a gépkocsi ne szenvedhessen további sérüléseket a szállítás során, ráadásul olyan gyorsan kiérkezünk a helyszínre, amilyen gyorsan csak az adott körülmények engedik, így Önnek nem kell hosszan vesztegelnie egyhelyben. Mivel nálunk az autómentést azonnal is kérheti, és bátran hívhat minket a nap bármely órájában, így valóban hatásos segítséget tudunk nyújtani a bajban. Sőt, igény esetén akár bérautót is tudunk biztosítani!

Ha Ön is szeretne hamar túlesni egy kellemetlen helyzeten, és olyan gyorsan megszabadulna a problémától, ahogy csak lehetséges, akkor ránk van szüksége! Válasszon Ön is minket, válassza az autómentést azonnal!

 

Hogy vernek át a külföldi netes autós oldalak, avagy vásárolj, de okosan!

Ki ne álmodna arról, hogy külföldi autót vesz, szépet, fiatalt, és jó áron. Keressük, kutatjuk, és bizony találunk is külföldön, jóval a piaci áron alul. Nincs ebben semmi különös, mindaddig, amíg el nem kezdtek levelezni, mert a fekete leves csak ezután jön. Mert jönni fog. Kiderül, hogy az autót egy váratlan haláleset miatt kell eladni, sürgősen, ezért jóval olcsóbb, mint a hazánkban kapható ugyanolyan évjáratú, és márkájú autó. Azt is megsúgják neked, hogy a szállítást is lezsírozzák, neked csak bólintanod kell. Kedvesek, segítőkészek, rugalmasak, és te azon kapod magad, máris a gyászoló család megértő tagja vagy, és mindennél jobban akarod azt a kocsit, a fiatalt, szépet, az olcsót, külföldről.